dimecres, 6 de maig del 2009

Habermas no és notícia

Desinfoxicació : excés d'informació que provoca en el receptor una incapacitat per a comprendre-la i assimilar-la.

Però a part de trobar-me desinfoxicada per la tematització de la grip o del Barça o de la Bruni el pateixo per descobrir que després de llegir diaris digitals, de paper, mirar la tele, escoltar la ràdio, visitar blocs, estudiar periodisme i conèixer periodistes segueixo desinformada. Pot ser per aquesta mateixa saturació que em fa dir ja n'hi ha prou.

Desinformació: Manca de prou informació o d'informació certa o fiable.

Crec que desinfoxicació i desinformació haurien de ser sinònims i no antònims.



Estic indignada perquè quest dimarts DÉU ha fet una conferència al CCCB GRATIS i jo que em passo tot el dia cercant informació i no en tenia ni idea!

Aquest Déu és Habermas, filòsof i sociòleg de l'Escola de Frankfurt. 2.430.000 entrades al google!


La Vanguardia diu que Habermas propone una "filosofía sin adjetivos" referint-se a la seva xerrada de dimarts 5 de maig.

Per què si el mateix dia he tingut un examen d'actualitat que em pregunten què passa amb el Berlusconi no em pregunten qui ve avui al CCCB? Llavors la cago però almenys vaig a veure'l.

Per què cap dels meus 330 contactes a facebook m'ho ha comentat? i als blocs que visito? o els profes a classe? O els meus amics periodistes? És que és mentida? M'estic tornant boja? He pillat la grip Aahhhhhhhhh?????!

2 comentaris:

Nuria Vega ha dit...

Vaya...!!! yo tampoco me enteré de que visitaba BARCELONA!!!!!!!!! INDIGNACIÓN,
*Barcelona necesita una buena AGENDA INFORMATIVA/CULTURAL EN LA WEB!!! Un portal que agrupe información de todo tipo...de fácil uso, muy dinámica.... qué te animas??? ES POSIBLE

La ben parlada ha dit...

pues con todo lo q sabes tú de web 2.0 y mis inquietudes románticas podemos hacer un peazo de proyecto. No es broma! Perri te quiero!!!