dimarts, 11 de setembre del 2007

Jaumet a les terres Sekeleys




Quin safari arribar a Miercurea Ciuc.
Dijous clickair te problemes amb els seus vols i afecta altres vols de l'aeroport de Barcelona. El meu amic que m'havia de venir a veure aquell dia no pot arribar fins dissabte, el dia de la boda.
Arriba a les 5 de la matinada a Tirgu Mures, com diu el seu pare, un lloc que no coneix ni deu i que com collons pot haver-hi tanta gent que pugi a l'avio. Doncs be, lautobus no surt fins les 9 del mati! i arriba a les 2 d la tarda a la meva ciutat.
Us podeu imaginar que amb el meu amic retrobat ens columpiem xerrant i privant bona birra rumana i veiem q falta un quart dhora pq comenci la boda. Sortim pitant d casa i esta diluviant i d cop increpo un taxi. El Jaume se nadona q cap dels dos tenim pasta. Quan arribem a lesglesia li intento explica en semi hungar i semi romanes q no tenim diners xo q entrarem a lesglesia pq els nostres amics ens deixin pasta i el taxista am un somriure i partintse la caixa ens convida al taxi i ens desitja una distraţie placuta. Ossigui, q ens ho passem molt be! Vam arribar tard a lesglesia!
Quan sacaba la ceremonia religiosa catolica tothom surt d lesglesia sense tirarli ni arros ni res a la novia. Tots corren cames ajudeume cap a un bus q va cap a la discoteca Flash, el lloc on hi ha el banquet. Pero el Jaume i jo ens morim de fred, estem a 0 graus i nomes es 8 de setembre!!!!! Aixi q fem autostop pq algu ens porti primer a casa pq ens abriguem una mik mes.
Arribem al banquet i ens serveixen un plat i a pinyon de beguda. Aqui es diferent que les bodes catoliques a Espanya. Aqui prives a pinyon, menges, balles, tornes a menjar, balles, tornes a menjar, balles..................... Has de pagar x ballar am la novia i el novio, algu intenta segrestar el novio o la novia, de dos en dos a una hora determinada es fa una cua x brindar am els novios i els hi portes un regal, es balla folk hongares i alguns individus van vestits de seklers, el vestit tradicional.






Molt fort. El Jaume es un autentic latin lover rompecorazones. Mireu com esta seduint fins i tot a la recien casada, Angy. Tenim fonts molt properes que demostren que la novia li estava oferint a Jaume, el latin lover, denverinar al seu nou marit Elemer Sandor, traductor de 25 anys, amb dos litros de palinka , aiguardent hungara.



A mes a mes, es veu q la dona q teniem davant a la taula li va fer lullet mes de tres vegades i aixo q era una pureta q tenia el marit al costat, per cert un home molt hortera que duia una camisa taronja butanera.
Jaume guapo!!!!!!! Vam ballar mes que ningu, vam demostrar el nostre caracter latino mediterrani passional.

Al dia seguent, bueno... a la nit seguent el Jaumet va veure el que es una bona Ciuc, la birra de mig litro 75 centims deuro!
Ai Jaume, ets irresistible!!!!!!

3 comentaris:

Anrhick ha dit...

Jaume Suau a Rumania!! Que fort!

Juas, latin lover triomfant sempre.

Hauré d'anar jo de visita també allà...

Apa, salut!

Nuria Vega ha dit...

iza06jeje!! con camisa blanca y vestido plateado os faltaba un poco más de solarium y dabais el pego... autenticos latin lover ...jjejejee... vaya tela con el Suau! se nos ha adelantado a tods...y nos ha dejado aún más ganas de volver a verte,!! jejejeje
bueno te dejo! k me voy a la CONDENADASER!!

Suavinni ha dit...

Jajaja, unes vacances fantastiques, impagable la boda hungaresa!!! Avui vaig a buscar els novios a l'aeroport, que es venen de vacances a barcelona!!
Aprofito per fer publicitat del meu space
http://mifaipropioschifo.spaces.live.com/
on hi trobareu la eu ballant flamenco en un santuari sekler d'aigües termals jeje