diumenge, 16 de setembre del 2007

10 ÉVES A PETŐFI UTCA




El carrer Petofi, de la ciutat transilvana Miercurea Ciuc, de 40000 habitants cumpleix deu anys i per celebrar-ho molts artistes han pujat a l'escenari de la placa central del carrer aquest cap de setmana.
Un dels grups convidats ha estat El Ritmo del Flamenco, una formacio transilvana que imita grups catalans com Ojos del Brujo, de Barcelona.

Aixi que el Pau i jo vam ser els dos unics membres del public que sabiem les lletres de les cancons i que ballavem flamenco. Un cop va acabar el concert els vam anar a felicitar als cantants i be, val a dir que ja he fet una nova alumna d'espanyol. Vol que l'ajudi a pronunciar be les lletres de les bulerias, soleadas y alegrias... Mai m'havia plantejat donar classes d'espanyol a traves dels diferents pals de flamenco. Pot ser creare escola. Quan ensenyi els numeros dire un dos, un dos tres, cuatro cinco seis, siete osho nueve die!
La mateixa nit, passejant pel mateix carrer que te deu anys d'existencia ens trobem un grup de catalans de Puigcerda, i un andorra, el guiri.Eren els jugadors del Club gel Puigcerda. El mon es un klinex realment. Va ser genial.
Aquest nois van venir a Csikszereda a competir a un campionat de hoquei europeu. Van perdre contra un equip turc, pero la festa que es van fotre a la discoteca Extaxis no li treuran ningu. Son uns campions de beure Ciuc, com la nostra estimada DAMM per als catalans.
Visca el Ritmmo del Flamenco! i Visca el Puigcerda.

3 comentaris:

Yarhel (Enric Quílez) ha dit...

Salutacions des de Puigcerdà. Ens ho vam passar molt bé. Sobre la ingesta massiva de Ciuc, no m'estranya: entre els premis i la publicitat... :D

Nuria Vega ha dit...

jeje! un dos tre cuatro cinco seis, siete ocho, nueve diez... fue a la feria andaluza... el otro día...me acorde de ti!!

Eulàlia Sánchez ha dit...

joder a mi ja magues agradat rebre aquell catxo d premi de cerveses! q vau guanyar